maanantai 12. marraskuuta 2012

Kiitos kurssista ja antakaahan palautetta

Kiitos kaikille yhteiskuntafilosofian kurssille osallistuneille! Lauri ja Mikko kiittävät ja kumartavat. Meillä oli antoisa tulikaste filosofian kurssin vetämiseen. Tällaisesta kurssista aloittelevien opettajien on hyvä lähteä liikkeelle. Opimme paljon arvokasta. Laittakaahan vielä kommentteja ja tsemppiä kokeeseen!

Olette nähneet viime vuosina niin monia erilaisia opettajia, että olette melkoisia asiantuntijoita. Toivommekin, että laitatte tähän viestiin kommentteina vapaamuotoista palautetta. Omaa nimeä ei tarvitse mainita kun kirjoittelee sillä norssinfilosofi-tunnuksella. Mikä toimi hyvin ja oli mukavaa, mikä taas kismitti ja mihin asiaan mielestänne kannattaisi kiinnittää jatkossa huomiota?

3 kommenttia:

  1. Blogi kismitti. Kirjoitus- ja kommentointipakko oli/on suoranaista kidutusta ja loukkaa ihmisoikeuksiamme. Taululle kirjoitetut muistiinpanot oli kivaa vaihtelua ainaisiin power pointteihin, mutta näin kokeeseen lukiessa kahden kohdan tiivistelmistä vihkossa ei juuri ole hyötyä...

    Nälkäpeli oli kurssin kohokohta :D

    VastaaPoista
  2. Minustakin muistiinpanot olivat turhia, sillä ne käsittivät pääasiassa vain otsikon. Lisäksi mielestni tunnilla käsiteltyjä asioita olisi pitänyt pohjustaa paremmin. Hyvä kun oli juuri alkanut hahmottaa asian pääkohtia ja luokalta kysyttiin jo mielipiteitä, joita oli siis erittin vaikea muodostaa niin vähäisillä tiedoilla ja lyhyessä ajassa. Tästä johtuen keskusteluistakin oli vaikea saada paljoa irti ja niihin ol vaikea osallistua. Muuten pärjäsitte hienosti.

    VastaaPoista
  3. Minäkin olisin kaivannut hieman kattavampia muistiinpanoja tunneista, mutta toki olisinhan niitä voinut itsekkin tunnin aikana kirjoittaa...

    Veera

    VastaaPoista