sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Etiikan kurssin tehtävistä ja arvioinnista TÄRKEÄÄ!

Kurssi on loppumassa. Maanantaina on kertaustunti ja koe.
Kokeen lisäksi tulevat kurssin suoritukset on tehty/tehdään tänne blogiin. Kuten alussa sovittiin, jokainen bloggaa parinsa kanssa vähintään kerran ja kommentoi kahta bloggausta: toista oman kirjoituksensa jälkeen, toista vapaavalintaisesti. Tämä on minimi.

Jos sinulla ei ole yli kolmea poissaoloa ja suoritat kokeen hyväksyttävästi, kurssin suoritus on sitten siinä. Enemmän aktiivisuutta blogissa on toki toivottavaa...(muttei pakollista).

Jos sinulla on enemmän kuin kolme poissaoloa, edellytän sinun kirjoittavan edellä mainitun minimin lisäksi USEITA kommentteja ja/tai omia bloggauksia kurssin loppuun mennessä. EN AIO antaa kenellekään minkäänlaisia lisätehtäviä, joilla poissaoloja paikataan. EN MYÖSKÄÄN anna kirjoitusaikaa enempää kuin MAANANTAIHIN 3.10. Jos tekstejä ei ole tehty riittävästi, kurssimerkintä on K, vaikka kokeessa olisi menestytty hyväksyttävästi. Jos et tule jostain syystä kokeeseen, en anna arvosanaa 4, jos tehtäviä ei ole tehty 3.10. mennessä. Tällöin arvosana on K, joka merkitsee, että olet tervetullut kurssille taas kahden vuoden päästä. Siis, tilanne jossa opiskelijalla on kurssin lopussa ikäänkuin yhtaikaa T ja 4 ei enää onnistu. Olen lopettanut tällaisen joustavuuden. Toivon, että nämä ohjeet ovat selvät. Pyrin olemaan oikeudenmukainen ja saamaan myös blogin eläväksi ja toimivaksi.

Muista kirjoittaa bloggaukseen aina oma nimi!

Tuovi

PS
Vaikka ehkä olen vaikuttanut tyytymättömältä nipottajaopettajalta, olen kuitenkin iloinen tästä kurssista. Ei pidä kuvitella, että uusi menetelmä heti tuntuu omalta ja kaikki ovat villinä bloggaamassa. Suuri osa teistä on hoitanut hommansa hyvin ja moni tulee vielä täydentämään osallistumistaan. Tämä on hyvä alku, eteenpäin ollaan menossa:)

2 kommenttia:

  1. Sä et kyllä mun mielestä nipota o-o

    Muiden oppilaiden mielestä mä tosin varmaan kerään pisteitä =P

    JJL

    VastaaPoista
  2. *Tosin muiden oppilaiden mielestä

    Huono suomi.

    VastaaPoista